Stacks Image 39304

Din garanti for en professionel udførelse
Epoxybelægninger


Belægningstyper
Vi er eksperter i slidstærkt industrigulv.
Vort speciale er epoxygulve og polyurethangulve. Gulvbelægninger, som vi har udlagt mere end 5 mio. m2 af siden starten i 1974. Har du således et gulv med stor belastning, overfladebehandler vi med en belægning, der er ca. 3 gange stærkere end beton, og som typisk holder 15-20 år.
Belægningerne er meget kemikalieresistente, og modstår næsten alle typer af syrer og baser. Vi har eneimport fra en af verdens største producenter af epoxy- og polyuretanbelægninger, og vi giver altid mindst 5 års garanti på belægningerne. Produkterne lever op til de gængse miljøkrav, og er både skånsomme overfor miljøet og medarbejderne. I henhold til Mal-koderne indeholder produkterne ingen opløsningsmidler.

Skridsikring
Hewikut udfører epoxygulve og polyuretangulve med forskellig grad af skridsikring. Vi kan udføre topcoating med meget grov eller helt uden skridsikring, efter Deres behov.
Kontakt os på
info@hewikut.com eller tlf. 7026 7667 for et uforpligtende tilbud på et slidstærkt industrigulv.

Vores mest anvendte gulvbelægninger

Epoxy er et meget stærkt bindemiddel, som består af to komponenter, en binder og en hærder. Binderen er en harpiks og indeholder epoxy. Den blandes sammen med hærderen kort tid inden den udlægges som gulvbelægning. Epoxy anvendes også til maling af overflader og til formstøbning i industrien.
Stenbelægning er en naturstensbelægning baseret på et transparent epoxy bindemiddel uden opløsningsmidler og en blanding af sandvaskede natursten. Systemet leveres med to forskellige stentyper. 2-3 mm sten giver en tæt og jævn mosaiklignende overflade. 3-4 mm sten giver en mere åben struktur. Belægningen har en tykkelse på 6- 7 mm eller 10-12 mm afhængig af stenstørrelse. Der er mulighed for at lave logoer i belægningen.
Polyurethan er en 2-komponent hærdeplast belægning, hvor bindemidlet er polyurethan (normalt præpolymeriseret), som hærder ved tilsætning af et hærdekomponent indeholdende isocyanat. Det er en pigmenteret og opløsningsmidler fri overfladebehandling som kan anvendes både inden- og udendørs på steder med middel til svær industribelastning på områder hvor der stilles store krav til hygiejne, slidstyrke og kemisk belastning.