Stacks Image 39320

Din garanti for en professionel udførelse
Epoxy gulve


Epoxy – Grundlaget for en stærk gulvbelægning
Epoxy er et meget stærkt bindemiddel, som består af to komponenter, en binder og en hærder. Binderen er en harpiks og indeholder epoxy. Den blandes sammen med hærderen kort tid inden den udlægges som gulvbelægning. Epoxy anvendes også til maling af overflader og til formstøbning i industrien.

Epoxy-gulve er stærkere end beton
Epoxygulve er ca. 3 gange stærkere end beton og er derfor velegnet som gulvbelægning, der skal modstå kraftige belastninger. Epoxybelægningen er også utrolig kemikalieresistent overfor mange typer af syrer og baser.

Epoxy 2-lags gulvbelægning
Epoxy 2-lags gulvbelægning leveres af Hewikut som en Standard Kvarts Epoxybelægning. 2-lags epoxygulve er velegnet til helt nye betongulve eller gulve med lettere slid. Belægningen udlægges i tykkelser fra 1-2 millimeter.

Epoxy 3-lags gulvbelægning
Epoxy 3-lags gulvbelægning leveres af Hewikut som en Allround Kvarts Epoxybelægning. 3-lags epoxygulve er velegnet til helt nye betongulve eller gulve med lettere/stærkt slid. Belægningen udlægges i tykkelser fra 2-4 millimeter.

Epoxy Colour Kvarts gulvbelægning
Epoxy 2 eller 3-lags gulvbelægning. Leveres med farvet kvarts efter kundens ønske.

Epoxy gulvmaling
Epoxy gulvmaling er kun velegnet til gulve med mindre belastning. I princippet vil det sige gulve med gangtrafik og altså ikke kørsel med truck eller andre former for belastende trafik. Vi ser desværre svært belastede gulve, som er leveret som en gulvbelægning men udført som gulvmaling for at holde prisen nede. Det kan få fatale følger for holdbarheden med reparationer eller helt ny gulvbelægning som resultat for mangelfuld rådgivning.