Stacks Image 39220

Din garanti for en professionel udførelse
Compakt Epoxygulv


Compakt Epoxygulve
Anvendelse for Compakt Epoxygulv
Compakt Epoxygulve bruges i industri og levnedsmiddelindustrien, hvor der ønskes fugefri, slidstærke og dekorative gulvflader med god modstandsdygtighed mod kemiske og mekaniske belastninger (slag, stød m.v.) samt vandtæthed og hygiejne. Den maskinglittede overflade giver en speciel god overflade med finish der egner sig til
- Lager
- Proces-/næringsindustrien
- Farmaceutisk industri
- Elektronikindustrien
- Grafisk industri
- Udstillingslokaler/messehaller

Systembeskrivelse for Compakt Epoxygulvbelægning
Compakt Epoxy er en fugefri epoxybelægning til gulve i industri- og næringsbyggeri. Systemet er en maskinglattet belægning som består af farvet, velgraderet kvartssand, iblandet en klar transparent epoxybindemiddel som forsegles med en slidstærk og kemikalieresistent klar toplak. Belægningssystemet udlægges flydende i lagtykkelse fra 2,5-3,0 mm. Compakt Epoxygulve leveres i en række farvekombinationer og med forskellige grader af skridhæmmethed.
Egenskaber
Kemiske:
Compakt Epoxygulv giver en vandtæt, fugefri flade med god modstand  for mange kemikalier. Belægningen er specielt velegnet hvor der forekommer påvirkninger fra alkalier, olie, fedt og opløsningsmidler, men har begrænsninger når det gælder meget høje syrekoncentrationer.
Mekaniske:
Compakt Epoxygulve har generelt gode mekaniske egenskaber mod slag og stød, og er meget slidstærke
Termiske:
Compakt Epoxygulv har med baggrund i sin opbygning og tykkelse begrænset modstandsdygtighed mod termiske chok og ekstreme temperaturpåvirkninger i områder hvor damp-rengøring er normal praksis.
Krav til underlag og forbehandling for epoxybelægning
Underlaget skal være fast, rent og fedtfrit. Maksimal restfugtighed i underlaget må ikke overstige 4-5% (<97% RF) . Betonen slibes eller slyngrenses. Gammel ubehandlet beton inficeret med olie eller fedt m.m. renses først med en emulgerende vaskemiddel. Tidligere malede flader slibes matte. Gammel maling som hæfter dårligt til underlaget fjernes fuldstændigt for at opnå optimal vedhæftning for Compakt Epoxy belægningen.
Opbygning af Compakt Epoxybelægning
Primer: EP-PB strøget med farvet kvarts
Mellemlag: EP-PB strøget med farvet kvarts og maskinglattet
Toplag: EP-TL, blank finish. For mat finish: Efter EP-TL er tørt, pårulles PU-Mat