Stacks Image 39268

Din garanti for en professionel udførelse
Stenbelægning


Stenbelægning
Anvendelsesområder for epoxygulve med natursten

Stenbelægning er epoxygulve, som er mættet med natursten. De er egnet for alle arealer som kræver en kombination af attraktivt udseende og god slidstyrke mod gangtrafik/ lette køretøjer:


– Udstillingshaller
– Forretninger
– Biludstillinger
– Receptioner
– Kontorer
– Etc
Systembeskrivelse for Stenbelægning

Stenbelægning er en naturstensbelægning baseret på et transparent epoxy bindemiddel uden opløsningsmidler og en blanding af sandvaskede natursten. Systemet leveres med to forskellige stentyper. 2-3 mm sten giver en tæt og jævn mosaiklignende overflade. 3-4 mm sten giver en mere åben struktur. Belægningen har en tykkelse på 6- 7 mm eller 10-12 mm afhængig af stenstørrelse. Der er mulighed for at lave logoer i belægningen.

– Meget dekorativ
– Stort udvalg af naturstensfarver
– Meget slidstærk
– Skridsikkert
– God vedhæftning til beton, fliser eller malede overflader
– Diffusionsåben
– God kemikaliemodstand
– Behagelig at gå på
– Lav trinlyd
Krav til underlag og forbehandling for Stenbelægning
Overfladen må være tør og ren og fri for løse materialer, støv, olie, fedt og andre partikler. Ujævn gulvoverflade og huller kan repareres med en selvnivellerende flydespartel eller epoxy reparationsmørtel. Forbehandling bør bestå af slibning eller sandblæsning. Gulvet primes med en langhåret rulle. Kvartssand kastes på den våde primer for at skabe god vedhæftning til næste lag. Bindemiddel og natursten blandes i en cementblander til en jævn masse. Blandingen fordeles på gulvet med en læggekasse. Blandingen jævnes ud ved håndkraft med stålbræt til en glat overflade. Gulvsystemet når sin fulde styrke i løbet af 3 dage ved en temperatur på 20 grader.

Opbygning af Stenbelægning
Primer: Ep-P 200
Ufarvet kvartssand: 0,7 – 1,2 mm
Gulvblanding: EP-B 710 X sten
Natursten

 
Favemuligheder
Systemet findes i et bredt spekter af ensfarvede eller flerfarvede sten.