Epoxygulv med asfalt look

Et epoxygulv med asfalt look giver et flot udtryk i en biludstilling

Orden i rækkerne

Hos Audi i Hørsholm er der styr på tingene og det flotte epoxygulv med asfalt look i brugtbiludstillingen er med til at understrege ønsket om at have orden i sagerne.

I den 1100 m² store brugtbiludstilling, som er en del af det store bilhus på 6500 m², der blev indviet tilbage i maj måned 2017, fremhæver det mørke gulv de lækre eksklusive biler fra Audi og de nummererede båse med hvide opstregninger i gulvet løfter helhedsindtrykket af et bilhus med stil, som er kendetegnet for Semler Gruppens udvalgte Audi bilhuse i Danmark.

Et slidstærkt og dekorativt epoxygulv med asfalt look

Epoxygulvet er et slidstærkt og dekorativt fugefrit gulv af typen ”Compakt Epoxygulv”, der med sin maskinglittede overflade giver en helt speciel overflade med en fantastisk flot finish, der er nem at rengøre.

Det sorte gulv med ”asfalt look” er med til at understrege det eksklusive udtryk i udstillingen, hvor man kan se et udvalg af let brugte Audi Approved plus biler til det kvalitetsbevidste segment.

Værkstedsgulv uden at gå på kompromis

Alle værkstedsgulve på i alt 2100 m² i det store bilhus er udført med en 3-lags allround epoxybelægning, som er hårdfør overfor kemiske og mekaniske belastninger. Belægningen er desuden skridhæmmende og let at rengøre.

Epoxygulve til biludstillinger i hele landet

Hewikut har siden starten i 1974 leveret mange m² epoxygulve til biludstillinger i hele landet og mærker også, at der bliver kræset for kunderne i de store bilhuse. Her er der fokus på kunderejsen helt tilbage fra kunden starter sin søgen på nettet, til man træder ind i bilhuset for at stifte nærmere bekendtskab med sin drømmebil. Kundeoplevelsen er i centrum og det er den eksklusive indretning og byggestil med til at understrege.

Moden skifter – også for epoxybelægninger

Efterspørgslen efter de traditionelle epoxybelægninger med natursten er faldende til fordel for de mere alsidige epoxygulve som ”Compakt” og polyurethangulve, der kan leveres i forskellige farver og i tilfældet som med Audi i Hørsholm kan kombineres med opstregninger ovenpå belægningen, hvilket står flot til det nye epoxygulv med asfalt look.

Netop den store fleksibilitet i farvesammensætningen gør det muligt at tænke i hele spektret af RAL farver, men selvfølgelig er der altid en standardfarve og ønsker man, som med udstillingen hos AUDI i Hørsholm en specialfarve, så kræver det længere planlægningstid.

Du kan læse mere om epoxy gulv på denne side.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter