Polyurethan Komfort Plus

Polyurethan Komfort Plus er en ekstra blød og trinlydsdæmpende belægning

Anvendelsesområder for Polyurethan Komfort Plus:

Polyurethan Komfort – Plus er en gulvbelægning, som er ekstra blød, lyddæmpende og behagelig at færdes på. Den er slidstærk, revneoverbyggende og nem at rengøre. Denne belægning har et ekstra elastisk lydabsorberende udflydende undergulv.

Velegnet til:

  • Hospitaler og plejehjem
  • Kontorer
  • Skoler
  • Korridorer
  • Kantiner
  • Fitness lokaler

Læs mere om fugefrie polyurethangulve her.

Systembeskrivelse for Polyurethan Komfort Plus:

PU-Komfortgulv Plus er en fleksibel polyurethan belægning for gulve i industri- og erhvervsbyggeri. PU-Komfortgulv Plus er en dekorativ, slidstærk belægning, som på grund af den høje fleksibilitet er meget behagelig for gangtrafik. PU-Komfortgulv Plus giver en mat og jævn overflade som er meget let at holde ren. Kan leveres i mange farver, og kan eventuelt strøs med tilsætningsstoffer som giver en optisk effekt.

Egenskaber

Komfortgulve giver vandtætte, fugefri flader med god bestandighed overfor mange kemikalier. Gulvbelægningen har desuden meget gode mekaniske egenskaber mod ridser, og er meget slidstærke, hvilket gør dem lette at vedligeholde.

Krav til underlag og forbehandling for polyurethanbelægningen:

Underlaget skal være fast, rent og fedtfrit. Maksimal restfugtighed i underlaget må ikke overstige 4% (>85% RF). Betonen slibes eller slyngrenses for fjernelse af forurening, cementslam og findele. Gammel ubehandlet beton inficeret med olie eller fedt m.m. renses først med et emulgerende vaskemiddel. Tidligere malede flader slibes matte. Gammel maling som hæfter dårligt til underlaget fjernes fuldstændig for at opnå optimal vedhæftning for polyurethanbelægningen.

Opbygning og udbudstekst for Polyurethan Komfort Plus:

Selvudjævnende fleksibel belægning
Slibning med diamant tilkoblet kraftig støvsuger
Udlægning af Hewikut Primer
Udlægning af Hewikut elastisk undergulv
Udlægning af Hewikut fleksibel polyurethan med tandspartel
Rulning med Hewikut Topcoat – mat
Lagtykkelse: 6-12 mm

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter