PU Screed

PU Screed er den stærkeste belægning til industri m.m.

Anvendelsesområder for PU Screed:

PU-SCREED har meget gode mekaniske egenskaber mod slag, stød, og er meget slidstærk. PU-SCREED er specielt egnet for områder med stor kemisk, termisk og mekanisk belastning som fødevareindustri, kemisk industri og procesindustri. Benyttes hvor der ønskes fugefri, slidstærke gulvflader med god modstandsdygtighed samt vandtæthed og god hygiejne. PU-SCREED er en Polyurethan mørtelbelægning.

Velegnet til:

  • Fødevareindustri
  • Kemisk industri
  • Procesindustri
  • Industrikøkken
  • Værksteder

Læs mere om polyurethan og polyurethangulve her.

Systembeskrivelse for Hewikut PU Screed:

PU-SCREED er en vandbaseret polyurethan mørtelbelægning for gulve i industribyggeri i aggressive miljøer. Belægningen er meget slidstærk og tåler høje temperaturbelastninger og er meget resistent i forhold til kemikalier. PU-SCREED giver en mat, glat og fugefri overflade. Leveres i standardfarverne RAL 1006 eller 7037.

Egenskaber

Kemiske:
PU-SCREED giver vandtætte, fugefri flader med god bestandighed overfor mange kemikalier. Belægningen er velegnet, hvor der forekommer påvirkninger fra alkalier, olie, fedt og aromatiske og alifatiske opløsningsmidler. Har udmærket resistens mod både uorganiske og organiske syrer. Nogen af disse kemikalier kan medføre misfarvning uden at dette påvirker belægningens funktionalitet.

Mekaniske:
PU-SCREED har meget gode mekaniske egenskaber mod slag, stød, og er meget slidstærk.

Termiske:
Belægningen har, på baggrund af sin opbygning og kraftige tykkelse, udmærket modstandsdygtighed mod termiske chok som følge af steamrengøring og brug af skiftevis varmt og koldt vand. 4-6mm tåler kortvarigt op til +90°C og 9mm op til 130°C

Krav til underlag og forbehandling for polyurethanbelægningen:

Underlaget må være tørt, rent og fri for olie, fedt og andet smuds. Forbehandles med slyngrensning, fræsning eller diamantslibning. PU-SCREED forankres i betongulv 150 mm fra vægge og søjler. Disse skal være 20 mm dybe og 8 mm brede.

Opbygning og udbudstekst for PU Screed:

Polyurethan mørtelbelægning
Slibning med diamant tilkoblet kraftig støvsuger
Udlægning af PU Screed som mørtelbelægning eller med tandspartel for glat overflade. Forankring i underlag svarende til 3 x tykkelse på færdig belægning.
Evt. afslutning med Hewikut Topcoat for skridsikkerhed.
Farve: Leveres i RAL 1006 eller 7037
Lagtykkelse: 4,0 – 9,0 mm

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter