SlowStop Type 1 pullert

De stærkeste gulvmonterede pullerter på markedet

SlowStop Type 1 pullert

Stødabsorberende pullert til let belastning. Til beskyttelse af pallereoler, maskiner, udstyr, køretøjer, bygningsdele og fodgængere. Denne utrolig stærke pullert kan absorbere energi fra påkørsel af elektriske palleløftere, mindre gaffeltrucks eller andre små langsomt kørende køretøjer op til 3 ton ved maks. Hastighed på 5,3 km/t.

SlowStop pullerter hører til de stærkeste gulvmonterede pullerter på markedet. De mindsker skader ved påkørsel og man undgår omkostninger til reparationer af betongulve, som ellers normalt bliver ødelagt ved påkørsel af fastinstallerede pullerter.

Røret til pullerten er lavet af galvaniseret stål og pulverlakeret med en 60 µm vejrbestandig gul (RAL 1023) polyester maling. Pullerten er 100 cm høj inkl. den stødabsorberende fod og skal monteres på et fast underlag som beton. Ved andre typer underlag, som for eksempel asfalt, skal der først støbes en betonklods, som pullerten kan skrues fast på.

Pullerten leveres i et sæt med en fod i støbejern, stødabsorberende gummimembran, pulverlakeret stålrør, plastiktop og 4 ankerskruer for montering til betonunderlag.

Specifikationer for SlowStop Type 1 pullert:

Farve: RAL 1023 gul

Diameter: 76,1 mm

Samlet højde: 100 cm

Samlet vægt: 18 kg

Maks modstandskraft: 3240 Joule ved påkørsel fra vinkel på 45° og maks. 5,3 km/t

Temperatur: -40° til 70 celsius

Maling på rør: EN-ISO 1461 60µm varmgalvaniseret + 60µm pulverlakeret

Maling på støbejernsfod: Miljøvenlig vandbaseret KTL maling + pulverlakering

Skruer til montering af rør: 5 stk. M12 X 1,75

Skruer til montering af fod: 4 stk. Hilti skruer M14 X 130 mm

Velegnet til køle- og frostrum

Pullerten er velegnet til køle- og frostrum. Den kan tåle temperaturer ned til – 40°

SlowStop Type 1 pullert er velegnet til:

Påkørselsværn i områder ved brug af elektriske palleløftere, små trucks eller små køretøjer op til 3 ton ved maks. 5,3 km/t.

  • Beskyttelse af maskiner og udstyr
  • Beskyttelse ved porte
  • Beskyttelse ved bygningsdele
  • Beskyttelse ved tankanlæg
  • Montering af SlowStop Flexrail

Udbudstekst for SlowStop Type 1 pullert:

Generel beskrivelse: Pullerten skal være udført i stål med en stødabsorberende fod som skrues fast til betonunderlaget. Pullerten skal have en modstandskraft svarende til lettere belastning på op til 3 ton. Designet skal være enkelt og funktionelt.

Dimensioner: Højde 100 cm over terræn med Ø min. 76 mm

Pullert skal udføres i rør af stål med en pulverlakering i høj industriel korrisionsklasse på min. C5-I. En energiabsorberende fod i støbejern med en basis KTL grundmaling og efterfølgende en pulverlakering i korrisionsklasse på min. C5-I

Montering: Pullertfod monteres på betonen med de medfølgende ankerskuer. Pullerten samles efter anvisning fra leverandøren. Ved montering på asfalt eller anden ikke egnet belægning skal der støbes en betonklods med dimensionerne på min. 600x600x600 mm hvorpå pullerten kan monteres. Overkant af betonklods på niveau med terræn.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter