Stacks Image 39256

Din garanti for en professionel udførelse
Polyurethan PUAnvendelsesområder for PU-SCREED polyurethan gulvbelægning

PU-SCREED har meget gode mekaniske egenskaber mod slag, stød, og er meget slidstærk.
PU-SCREED er specielt egnet for områder med stor kemisk, termisk og mekanisk belastning som fødevareindustri, kemisk industri og procesindustri. Benyttes hvor der ønskes fugefri, slidstærke gulvflader med god modstandsdygtighed mod kemiske, termisk og mekaniske belastninger (slag, stød m.m.) samt skridsikkerhed, vandtæthed og god hygiejne. PU-SCREED er en Polyurethan mørtelbelægning.

Systembeskrivelse for PU-SCREED
PU-SCREED er en vandbaseret polyuretan mørtelbelægning for gulve i industribyggeri i aggressive miljøer. Belægningen er meget slidstærk og tåler høje temperaturbelastninger og er meget resistent i forhold til kemikalier. PU-SCREED giver en mat, skridsikker og fugefri overflade. Leveres i standardfarverne grå, rød og gul.

Egenskaber

Kemiske:
PU-SCREED giver vandtætte, fugefri flader med god bestandighed overfor mange kemikalier. Belægningen er velegnet, hvor der forekommer påvirkninger fra alkalier, olie, fedt og aromatiske og alifatiske opløsningsmidler. Har udmærket resistens mod både uorganiske og organiske syrer.  Nogen af disse kemikalier kan medføre misfarvning uden at dette påvirker belægningens funktionalitet.

Mekaniske:
PU-SCREED har meget gode mekaniske egenskaber mod slag, stød, og er meget slidstærk.

Termiske:
Belægningen har, på baggrund af sin opbygning og kraftige tykkelse, udmærket modstandsdygtighed mod termiske chok som følge af steamrengøring og brug af skiftevis varmt og koldt vand. 9 mm-belægningen tåler belastning fra kogende vand op til 120 oC

Krav til underlag og forbehandling for polyurethan belægningen
Underlaget må være tørt, rent og frit for olie, fedt og andet smuds. Forbehandles med slyngrensning, fræsning eller diamantslibning. PU-SCREED forankres i betongulv 150 mm fra vægge og søjler. Disse skal være 20 mm dybe og 8 mm brede.

Opbygning af belægningen
PU-SCREED lægges ud i et tykt lag med en stålrive og pigrulles. Alternativt glattes ud med stålbræt. Hulkehler, opbygning af fald til afløb og  område afretning kan udføres med mørtel, baseret på samme bindemiddel blandet med ufarvet kvartssand.

Anvendelsesområder for Komfortgulve
Komfortgulve er en gulvbelægning, som er velegnet til brug for kontorer, korridorer, kantiner hvor der forekommer meget gangtrafik samt let belastede industrigulve m.v. Da belægningen er blød, er den både lyddæmpende og behagelig at færdes på. Ønskes yderligere komfort og lyddæmpning kan belægningen udlægges på en specialmåtte.

Systembeskrivelse for Komfortgulve
PU-Komfortgulve er en fleksibel polyurethan belægning for gulve i industri- og erhvervsbyggeri. PU-Komfortgulve er en dekorativ, slidstærk belægning, som på grund af den høje fleksibilitet er meget behagelig for gangtrafik. PU-Komfortgulve giver en blank og jævn overflade som er meget let at holde ren. Kan leveres i mange farver, og kan eventuelt strøs med tilsætningsstoffer som giver en optisk effekt.
Egenskaber
Komfortgulve giver vandtætte, fugefri flader med god bestandighed overfor mange kemikalier. Gulvbelægningen har desuden meget gode mekaniske egenskaber mod ridser, og er meget slidstærke, hvilket gør dem lette at vedligeholde.

Krav til underlag og forbehandling for Komfortgulve
Underlaget må være tørt, rent og frit for olie, fedt og andet smuds. Forbehandles med slyngrensning, fræsning eller diamantslibning.

Anvendelsesområder for PU-Mulitflex Polyurethan belægning
PU-Multiflex er beregnet til brug for bevægelige underlag hvor der stilles krav til fleksibilitet og slidstyrke. Specielt godt egnet til parkeringshuse, balkoner etc. På flader hvor der kræves 100% vandtæthed benyttes membran PU-Superflex.

Systembeskrivelse for PU-Multiflex
PU-Multiflex er en fleksibel multicoat (slurry) polyurethan belægning. PU-Multiflex er en fugefri meget slidstærk belægning, som giver en blank og skridsikker overflade. Kan leveres i flere farver.

Egenskaber

Kemiske:
PU-Multiflex giver vandtætte, fugefri flader med god bestandighed overfor mange kemikalier.

Mekaniske:
PU-Multiflex har meget gode mekaniske egenskaber mod slag, stød, og er meget slidstærk.

Termiske:
PU-Multiflex er bestandig mod varmepåvirkning, og er ved kraftigere tykkelse (ca. 6 mm) meget bestandig mod temperatur chok.

Krav til underlag og forbehandling for PU-Multiflex
Underlaget må være tørt, rent og frit for olie, fedt og andet smuds. Forbehandles med slyngrensning, fræsning eller diamantslibning. Egner sig både for beton og asfaltunderlag.

Opbygning
Epoxyprimer: EP-P 200
Membran: PU-Superflex
Slidlag: PU-SLF med tilslag af kvarts
Toplag: PU-SLF