Epoxy gulv i Jylland

Lad os give et tilbud på udførelse af epoxygulv i Jylland

Epoxygulv i Jylland med Hewikut A/S

Vi udfører epoxygulve i forskellige typer og kvaliteter i hele Jylland. Selve belægningen udlægges som et fugefrit gulv ovenpå betonunderlag. Vores konsulenter i Jylland kan altid hjælpe med den rette vejledning i valg af epoxybelægning til dit næste gulvprojekt.

Alle typer af epoxygulve i Jylland

Hewikut A/S har mange års erfaring med udlægning af epoxygulve i Jylland og vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige epoxybelægninger til små projekter på 50 m² og op til flere tusinde m². Vi har kompetencer og gulvlæggere til alle typer af projekter indenfor epoxygulve.

Et slidstærkt epoxygulv

Overvejer du en løsning med epoxygulv i Jylland, så skal du være opmærksom på, at der findes mange forskellige kvaliteter og måder, at udføre en epoxybelægning på. Mange prøver at male deres gulv med epoxy, men ønsker man et slidstærkt gulv, så skal man vælge en epoxybelægning, som bygges op i flere lag.

Prisen på epoxygulve i Jylland

Prisen på at få udført et epoxygulv i Jylland afhænger af mange forskellige faktorer. Efter at have set nærmere på projektet, kan vores konsulenter give et uforpligtende tilbud på en opfriskning af eksisterende epoxybelægning eller et helt nyt epoxygulv.

Læs mere om epoxy gulv her.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter