Epoxygulv på Sjælland

Lad os give et tilbud på udførelse af epoxygulv på Sjælland

Epoxygulv – Sjælland og øerne

Hewikut A/S har en afdeling i Brøndby. Har du et projekt med epoxygulv på Sjælland eller øerne, så lad vores konsulenter hjælpe dig med en faglig vurdering omkring dit gulvprojekt med epoxy.

Uforpligtende tilbud på epoxygulv på Sjælland og øerne

Det er gratis at få udarbejdet et tilbud på epoxygulve og vores konsulenter kommer gerne ud og tager en snak omkring dine ønsker og behov. Der er mange faldgrupper, når man skal vælge den rigtige type belægning. Vi har mange års erfaring og den faglige ekspertise til at hjælpe på rette vej.

Sådan udføres epoxygulv

Vores faste gulvlæggere i Jylland udfører epoxybelægninger i hele landet. Vi har ca. 20 gulvlæggere ansat, som dagligt sendes ud til gulvprojekter med epoxy på Sjælland og andre dele af landet. Normalt starter vi med at slibe gulvet, hvorefter de forskellige lag påføres. Ofte bruger vi kvartssand til at give en skridhæmmende belægning.

Pris – epoxygulv på Sjælland og øerne

Det er uforpligtende og gratis at får udarbejdet et tilbud med en pris for epoxygulv til projekter på Sjælland og øerne. Kontakt vores konsulenter og de kan hjælpe dig med en kompetent vurdering af dit gulvprojekt.

Læs mere om epoxy gulv her.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter