Polyurethangulv i Jylland

Lad os give et uforpligtende tilbud på dit polyurethangulv i Jylland

Polyurethangulv – Jylland

Vi udfører polyurethangulve i Jylland og har gode erfaringer med både blød og hård polyurethan. Et blødt polyurethangulv er trinlydsdæmpende med helt op til 20 db. Vores konsulenter kan vejlede dig til den rette belægning med polyurethan.

Den fugefrie gulvløsning i Jylland

Polyurethangulve er fugefrie gulve. Det har den store fordel, at de er meget lettere at holde rene, da der ikke er nogen samlinger, hvor skidt og snavs kan samle sig. Vedligeholdelse af polyurethangulve klares meget let med en mikrofiberklud og varmt vand.

Polyurethangulve hos private

Som udgangspunkt er vores service rettet mod offentlige institutioner og det private erhvervsliv. Har du en privat opgave og er interesseret i et polyurethangulv, så er du velkommen til at tage kontakt til os og vores konsulent kan vurdere om vi er den rette til at udføre opgaven.

Polyurethanbelægning, hvad kræves der?

Der er forskellige krav til underlaget for en belægning med polyurethan. Den bløde polyurethan er mere fleksibel og kan også laves med revneoverbyggende egenskaber. Underlaget er som hovedregel beton, men der er også mulighed for at lægge den ud på andre typer af belægninger. Kontakt os og få en faglig vurdering af dit projekt.

Læs mere om polyurethangulve her.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter