Pris på epoxygulv

Kontakt os for information om pris på epoxygulv

Pris på epoxygulv

Epoxygulve udføres i mange forskellige variationer. Fælles for alle er selvfølgelig, at de er fugefri, men så begynder de også at skille sig ud fra hinanden. Der er stor forskel i selve udførelsen og i de materialer, som indgår.

Prisen på et epoxygulv er derfor sammensat ud fra en række faktorer og det er vores konsulenter, som kan rådgive med den rette m² pris.

Prisen på epoxygulv – kvalitet og pris hænger sammen

Det er ikke bare en floskel men en sandhed, som passer ind i mange sammenhænge. Et epoxygulv, som er malet er langt fra lige så slidstærk en løsning som et gulv, der er opbygget i flere lag. Ikke alle tilbud er lige gennemskuelige, men vi giver altid en faglig vurdering sat op mod vores gulvtyper.

Antal m² og fordelingen af rum

Det giver sig selv, at jo flere m² vi kan udføre jo bedre en pris kan vi tilbyde. Størrelsen på gulvene og antal af rum har stor betydning ligesom gulve der er fri for installationer, er nemmere at komme til.

Hverdage, weekender eller helligdage

Vi kan lave epoxygulve året rundt. Skal vi sende vores gulvlæggere ud i weekenden eller på helligdage, så kommer der et tillæg til prisen. Ofte vil tillægsprisen hurtigt være tjent ind, hvis alternativet er, at man skal lukke produktion/arbejde ned på hverdage.

Læs mere om epoxy gulve her.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter