Epoxygulv i biludstilling

Nyt epoxygulv i biludstilling hos BEKA Auto

Nyere brugte biler i flotte rammer

BEKA Auto i Sønderborg leverer nyere brugte biler og flyttede i efteråret 2018 ind i et nyopført bilhus i Sønderborg.

I biludstillingen valgte man en gulvbelægning bestående af en epoxy stenbelægning med en farve i specialblanding af sort, antracitgrå og deepblack.

Den klassiske gulvbelægning til biludstillinger

Epoxy stenbelægning er en klassisk gulvbelægning, som er blevet brugt i mange biludstillinger rundt omkring i landet.

Det er et slidstærkt gulv, som ikke bliver glat at gå på og, hvor man ikke kan se spor efter dæk, når man kører biler ind og ud i udstillingen.

Lagtykkelsen er ca. 10mm og består af sten i str. 3-4mm.

Før i tiden brugte man oftest naturfarvede sten, men hos BEKA Auto valgte man en specialblanding, som passer godt til de eksklusive biler i den nye udstilling.

Epoxy Stenbelægning – ikke kun til biludstillinger

Epoxy Stengulv er en belægning, som egner sig til mange forskellige slags lokaler. Udover biludstillinger kan den generelt bruges i udstillinger og showrooms. Butikslokaler, receptioner og kontorer er også velegnede lokaler, hvor et epoxy stengulv vil passe ind.

Man kan, som hos BEKA Auto, lave en specialblanding af stenene, så gulvet fremtræder med et mere eksklusivt look.

Et stærkt værkstedsgulv

På det flotte og morderne værksted hos BEKA Auto valgte man et Colour Kvarts Epoxygulv, som er utroligt slidstærkt og nemt at vedligeholde.

Udover de topmoderne faciliteter med lifte og værktøj i specielle skabe, så signalere et flot værkstedsgulv, at man tager arbejdet seriøst og samtidig skaber det nogle gode rammer for dem, som skal arbejde på værkstedet.

Der er styr på tingene hos BEKA Auto og det flotte værksted står ikke som en slående kontrast til udstillingen men giver indtryk af, at her udføres professionelt værkstedsarbejde.

Du kan læse mere om, hvilke typer gulvbelægninger vi også anbefaler til værksteder her.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter