Epoxy gulv i fabrikshaller

Et nyt stærkt 3-lags epoxy gulv i fabrikshaller i Odense

Klassisk dansk møbeldesign forpligter

Der er fart på hos Carl Hansen & Søn, som i 2018 kunne holde 110 års jubilæum. En lang tradition med produktion af kvalitetsmøbler fra danske designklassikere stiller krav hele vejen gennem produktionsprocessen til det endelige produkt.

En udvidelse af produktionskapaciteten betød, at man skulle renovere eksisterende lokaler og her stod gulvene blandt andet for tur.

Epoxy gulv erstatter gulvbelægning med asfalt i fabrikshaller

Eksisterende gulve med asfaltbelægning blev udskiftet med stærke epoxybelægninger hen over jul og nytår 2018.

Alt i alt blev mere end 1900 m² gulv renoveret med et nyt 3-lags epoxy gulv. Et gulv som er mere slidstærk end den gamle belægning.

Epoxy gulv i fabrikshaller giver mindre støvgener end en gulvbelægning med asfalt og vedligeholdelsesomkostningerne er langt mindre da det er meget nemmere at holde rent.

Et nyt epoxy gulv kan tages i brug 24 timer efter det er udført.

De fleste gulvbelægninger med epoxy udføres med en skridhæmmende overflade og i den klassiske grå farve, som lysner lokalet op og skaber et bedre arbejdsmiljø.

Vil du læse mere om vores epoxy gulve, så kan du følge dette link og på siden Hewikut Allround Kvarts epoxy gulv kan du læse mere om den løsning, som man har fået udført hos Carl Hansens & Søn.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter