Polyurethangulv i svømmehaller

Fugefri gulvbelægning med polyurethangulv i svømmehaller giver lang holdbarhed

Byggeprojekter med fokus på holdbare løsninger

Begge projekter er udført som OPS-projekter, hvor OPS-partneren og entreprenøren, i begge tilfælde Morten C. Henriksens A/S, skal stå for driften i 25 år.

Det forpligter at stå for driften i så mange år og derfor har valget af kvalitetsmaterialer i projekterne høj prioritering.

Normalt har man traditionelt valgt klinker til belægning i svømmehaller, men det kan give udfordringer på sigt med vand som trænger igennem fugerne og hermed ødelægger konstruktion i undergulvet.

Med en polyurethanbelægning undgår man disse problemer da overfladen er fugefri.

Ved at tænke langtidsholdbare byggematerialer ind i projekterne får man fra start optimeret i forhold til en længere problemfri levetid.

Skridhæmmende overflade

Polyurethan gulvet er en revneoverbyggende fugefri belægning udført med en skridhæmmende overflade der giver ekstra sikkerhed ved færdsel i vådområder i svømmehallen.

Blød belægning

Den fugefrie belægning er udført som en blød polyurethanbelægning, hvilket i forhold til klinker har den klare fordel, at det er meget mere behageligt at gå på.

Ledelinjer

Piktogrammer og ledelinjer i gulvbelægningen er nemme at udføre med kontrastfarver. Det gør det nemmere, at orientere sig i de åbne områder.

Akustiske forhold

Et blødt polyurethangulv i svømmehaller kan være med til at forbedre akustikken. I svømmehaller skal man være opmærksom på de akustiske forhold og derfor er en polyurethan belægning en yderlige gevinst kontra de meget hårde overflader, som de traditionelle klinker giver.

Let vedligehold styrker bundlinjen

Vedligeholdelse af gulve skal være let at udføre, både i det daglige med rengøring men også på lang sigt. Polyurethan gulve er nemme at rengøre og bliver de slidte eller misfarvede med tiden, så kan man give dem en ny top coat uden at skulle skifte hele gulvbelægningen.

Med et polyurethangulv i svømmehaller er man sikret lave livcyklusomkostninger og en meget lang levetid.

Læs mere om fugefrie polyurethangulve her.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter