3-lags epoxygulv

Et 3-lags epoxygulv er det ultimative værkstedsgulv

Opfriskning af værkstedsgulve med 3-lags epoxygulv

Nyt 3-lags epoxygulv hos Autohuset Vestergaard, en af Danmarks største bilforhandlere med autoriseret salg af 12 forskellige bilmærker.

I Odense filialen var det blevet tid til en opfriskning af de gamle gulve i værkstederne og valget faldt på vores stærke 3-lags epoxygulv, Hewikut Allround Kvarts epoxygulv

Arbejde i weekender

Der er travlt i et topmoderne bilhus som Autohuset Vestergaard A/S. Nye biler skal klargøres og gamle biler skal serviceres.

Derfor kræver det også en god planlægning og udførelse af opgaven i flere etaper, når der er tale om så stort et bilhus.

Weekender blev taget i brug, for at værkstederne kunne stå klar igen mandag morgen. På den måde sikrede vi mindst mulig påvirkning af den daglige drift på værkstederne.

Det ultimative værkstedsgulv

Hewikut Allround Kvarts Epoxygulv er det ultimative værkstedsgulv. Der er tale om et 3-lags fugefrit gulv med en skridhæmmende overflade, som giver ekstra sikkerhed ved spild af væsker på gulvet.

Epoxygulvet har også en god bestandighed overfor en lang række af kemikalier, hvilket er vigtigt på værksteder, som I nogle tilfælde arbejder med produkter, som kan indeholde stærke kemikalier.

Her kan du læse mere om belægninger til dit værkstedsgulv.

Få et uforpligtende opkald af vores konsulenter